Active Topics

Top Poster

mdr1970 mdr1970
5171 Posts
lew600fazer lew600fazer
3248 Posts
maccmike maccmike
2952 Posts
KD KD
2801 Posts
whyhaveone whyhaveone
2559 Posts

Author Topic: Denali mini horn - no sound  (Read 871 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

#10

Offline Beetlejuice

  • SX Pro
  • ***
  • Posts: 103
  • Bike: 2019 Z1000SX
  • City / Town: Bedlington
  • Country: UK
Re: Denali mini horn - no sound
Reply #10 on: 05 Oct 21, 04:15:07
cheers benhen, interested to see where whyhaveone has gone for too ....

#11

Offline whyhaveone

  • SX God
  • *****
  • Posts: 2559
  • Bike: 2020 Ninja1000SX
  • City / Town: Hampshire
  • Country: England
Re: Denali mini horn - no sound
Reply #11 on: 06 Oct 21, 04:29:54
I've no existing photos so it looks like I'll have to get one.  :001:
Kawasaki: 1975 250-S1C; 1977 Z650-B1; 1980 Z1000 MKII A3; 2011 ER6n; 2013 Z1000SX ABS; 2016 Z1000SX ABS Tourer, 2020 Ninja 1000SX Performance Tourer.

#12

Offline Beetlejuice

  • SX Pro
  • ***
  • Posts: 103
  • Bike: 2019 Z1000SX
  • City / Town: Bedlington
  • Country: UK
Re: Denali mini horn - no sound
Reply #12 on: 06 Oct 21, 04:33:28
*Originally Posted by whyhaveone [+]
I've no existing photos so it looks like I'll have to get one.  :001:

 :062:

#13

Offline benhen

  • SX Member
  • **
  • Posts: 15
  • Country: UK
Re: Denali mini horn - no sound
Reply #13 on: 10 Oct 21, 11:04:05
I've now completed the install with a relay and the horn sounds great. Bit annoyed that it wasn't plug and play, which seems odd since some others say theirs was. But anyways.

Here's a pick showing the install which has the horn installed on the left (as sitting on the bike), right behind the headlight cover.

 



expletive